"Шахтар" на останніх секундах вирвав нічию у загребського "Динамо" в Лізі чемпіонів

Поділитися
"Шахтар" на останніх секундах вирвав нічию у загребського "Динамо" в Лізі чемпіонів "Шахтар" врятував нічию © ФК Шахтер
Вирішальний пенальті заробив Андрій Пятов.

У середу, 6 листопада, в матчі четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів Хорватії на стадіоні "Максимір" зустрічалися загребське "Динамо" і донецький "Шахтар".

Поєдинок завершився яскравим нічиєю - 3:3.

"Шахтар" вийшов вперед завдяки удару Алана Патріка, а хорвати відповіли ще до перерви, коли Петкович переграв захисників в повітрі.

У другому таймі сталося все саме цікаве. На 83-й хвилині Иванушиц вивів хорватів вперед, після чого "гірники" всіма силами пішли вперед і пропустили третій м'яч від Адемі - П'ятов не зумів перехопити простріл.

Здавалося, що рахунок 3:1 гарантує перемогу "Динамо", але "Шахтар" зумів переломити ситуацію в доданий час. Спочатку Мораєс забив головою після навісу від Коваленко, а перед самим фінальним свистком сталося рідкісне явище у футболі. Воротар "Шахтаря" Пятов пішов у штрафну суперника і заробив пенальті. Арбітр переглянув відеоповтор і вказав на точку. Покарання виконав Тете і приніс "гірникам" нічию - 3:3.

"Динамо" Загреб - "Шахтар" - 3:3

Голи: Петкович, 25, Іванушиц, 83, Адемі, 89 - Патрік, 13, Мораєс, 90+3, Тете, 90+8

"Динамо" Загреб: Лівакович, Теофіл-Катрен, Ділавер, Періч, Стоянович (Іванушиц, 72), Моро, Адемі, Леовац, Ольмо, Оршич (Діра, 77), Петкович (Кадзіор, 90)

"Шахтар": Пятов, Додо, Кривцов, Матвієнко (Дентіньо, 86), Ісмаїлі, Степаненко (Антоніо, 90), Патрік (Тете, 84), Марлос, Коваленко, Тайсон, Мораєс

Попередження: Ділавер, Моро, Теофіл-Катрен - Марлос

Видалення: Моро, 74 (друга жовта) - Марлос, 79 (друга жовта)

"Шахтар" і "Динамо" мають по п'ять очок у групі С, але вище знаходиться донецький клуб - на другому місці. Наступний матч підопічні Луїша Каштру зіграють 26 листопада проти "Манчестер Сіті" на виїзді.

"Динамо" Загреб – "Шахтар": ключові моменти матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі