"Шахтар" міг перемогти "Рому" з більшим рахунком - Фонсека

Поділитися
"Шахтар" міг перемогти "Рому" з більшим рахунком - Фонсека Фонсека чекає складного матчу в Римі © Sport Arena
Наставник донеччан задоволений діями своїх гравців.

21 лютого в Харкові відбувся перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому "Шахтар" приймав "Рому" та здобув перемогу з рахунком 2:1.

"Почали гру досить добре, відразу створили гольовий момент. Однак нам не вистачило гравця, який забив би м'яч у ворота. А потім "Рома" стала домінувати і забила гол. У перерві скорегували свої дії і стали грати в своєму звичному ключі. Як бачимо, це дало результат і принесло нам перемогу", - заявив головний тренер донеччан Паулу Фонсека після матчу.

"Команда відмінно себе показала в другому таймі. Це було дуже складно після тривалої зимової паузи. Хлопці чудово себе показали. Ось тільки завершили гру не з тим рахунком, з яким могли б. Голкіпер "Роми" мінімум двічі проявив чудову реакцію і врятував свою команду. Виходячи з цього, не став робити ще одну заміну".

"Можливо, це збіг, що ми обіграли і "Наполі", і "Рому" в Харкові з рахунком 2:1. Важко грати проти італійських команд, особливо, якщо вони першими відкривають рахунок. "Ювентус" в чвертьфіналі? Не можна говорити про це. Попереду гра з "Ромою" в Римі. Вона буде дуже складною і для нас, і для римлян".

Зустріч-відповідь команд пройде в Римі 13 березня.

"Шахтар" - "Рома": найкращі фото матчу плей-офф Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі