"Шахтар" має намір запросити спортивного директора "Фіорентини" - ЗМІ

Поділитися
"Шахтар" має намір запросити спортивного директора "Фіорентини" - ЗМІ Праде переманив у "Фіорентину" Рібері © twitter.com
Донеччани знаходяться в пошуках функціонера.

Донецький "Шахтар" хоче запросити на роботу в клуб спортивного директора італійської "Фіорентини" Даніеле Праде, повідомляє видання Tuttomercatoweb.com.

За інформацією джерела, контракт з функціонером "фіалки" продовжують щорічно, а нинішній догоговор дійсний до кінця поточного футбольного сезону. На яку посаду він може перейти в "Шахтар", поки не повідомляється.

Праде повернувся в "Фіорентину" влітку минулого року, підписавши контракт з Франком Рібері. На сьогоднішній день італійський клуб займає 14-е місце в таблиці Серії А.

Нагадаємо, в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги "гірники" лідирують, випереджаючи "Динамо" на 14 очок. Також команду в лютому чекають поєдинки проти "Бенфіки" у плей-офф Ліги Європи.

Раніше повідомлялося про те, що екс-скаут "Бенфіки" очолив селекційну службу "Шахтаря".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі