"Шахтар" - "Істанбул": анонс, де дивитися матч 25 серпня

Поділитися
"Шахтар" - "Істанбул": анонс, де дивитися матч 25 серпня "Шахтар" має перевагу після першої зустрічі з "Істанбулом" © ФК Шахтер
"Гірники" знаходяться за крок від групового етапу Ліги Європи.

Сьогодні, 25 серпня, у Львові донецький "Шахтар" зіграє матч-відповідь плей-офф кваліфікації Ліги Європи проти "Істанбула" у Львові.

Перша зустріч команд у Стамбулі завершилася перемогою донеччан з рахунком 2:1, однак українці могли забивати і більше, але використати всі свої моменти не вдалося, тоді як турки зуміли реалізувати пенальті.

Чемпіонат Туреччини тільки стартував, тому команда до кінця не зуміла увійти в потрібний ритм. Тим не менш, у першому турі "Істанбул" несподівано переміг "Фенербахче", підтвердивши, що у матчі з "Шахтарем" може статися все, якщо підопічні Пауло Фонсеки будуть помилятися в обороні.

"Гірники" вже перемагали в першому матчі з "Янг Бойз" (2:0), але в підсумку вибули з боротьби в Лізі чемпіонів, пропустивши на своєму полі два м'ячі, після чого серія пенальті завершилася на користь швейцарців. У донецькому клубі зроблять все, щоб такий сценарій не повторився на цей раз.

"Шахтарю" у цьому матчі не допоможуть травмовані - Каніболоцький, Азеведо, Бернард та Шевчук.

"Шахтар" - "Істанбул"
Четвер, 25 серпня, Львів, стадіон "Арена Львів", 22:00
Пряма трансляція - "Футбол 1", ТРК Україна
Арбітр - Іван Кружляк (Словаччина)

Орієнтовний склад "Шахтаря": П'ятов, Срна, Ракицький, Ордець, Ісмаїлі, Степаненко, Фред, Тайсон, Марлос, Коваленко, Едуардо

Нагадаємо, букмекери вважають "Шахтар" фаворитом цього матчу. Коефіцієнт на перемогу "гірників" - 1,40, на те, що матч завершиться внічию - 4,90, а на перемогу гостей - 7,50.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі