"Шахтар" – "Інгулець": анонс, де дивитися фінал Кубка України 15 травня

Поділитися
"Шахтар" – "Інгулець": анонс, де дивитися фінал Кубка України 15 травня "Шахтар" зіграє з представником Першої ліги © ФК Шахтер
В Запоріжжі розіграють трофей.

Сьогодні, 15 травня, в Запоріжжі на "Славутич Арені" відбудеться фінальний матч Кубка України, в якому зіграють донецький "Шахтар" і "Інгулець".

Вперше в історії Кубка України представник Прем'єр-ліги зіграє у командою Першої ліги. Про інтригу говорити не доводиться, адже "Шахтар" є явним фаворитом цього фіналу. Єдинє, що може завадити підопічним Фонсеки добути трофей це недооцінка суперника.

На думку букмекерів, "Шахтар" без проблем в черговий раз стане володарем Кубка України. На перемогу команди Паулу Фонсеки можна поставити з коефіцієнтом 1,10. На нічийний результат за підсумками основного часу гри можна поставити з коефіцієнтом 7,90. Перемогу "Інгульця" букмекерські контори оцінили коефіцієнтом 18,0.

Відзначимо, що "Інгулець" по ходу Кубка пройшов три команди УПЛ – "Маріуполь", "Карпати" і "Зорю". "Шахтар" змусив капітулювати "Олімпік", "Динамо" і "Дніпро-1".

"Шахтар" називають фаворитом, адже ми лідери Прем'єр-ліги, а суперник з Першої ліги. Але це фінал, і якщо "Інгулець" дійшов до нього, то заслуговує поваги. Статус фаворита треба підтверджувати на полі. Мене не турбують кадрові проблеми, але змушує переживати розслабленість, яка може виникнути у футболістів. Прикладом, до чого це може призвести, служить перемога "Інгульця" над "Зорею", - поділився коментарем перед матчем наставник "гірників" Паулу Фонсека.

"Попереду у нас гра з чемпіоном і володарем Кубка України. Ми насолоджуємося моментом, оскільки вже здійснили подвиг, вийшовши у фінал. Як ми збираємося грати проти "Шахтаря"? Знаєте, я вже стільки порад отримав, що супернику просто має стати страшно. Ми зробимо все можливе, щоб "Шахтарю" у фіналі легко не було", - повідомив головний тренер "Інгульця" Сергій Лавриненко.

"Шахтар" – "Інгулець"

Середа, 15 травня, Запоріжжя, "Славутич Арена"

Арбітр: Євген Арановський (Київ)

Трансляція: "Футбол 2"

Орієнтовні склади:

"Шахтар": П'ятов, Ісмаїлі, Хочолава, Кривцов, Болбат, Алан Патрік, Степаненко, Тайсон, Коваленко, Тете, Мораєс.

"Інгулець": Ситников, Синьогуб, Ковальов, Павлов, Балан, Лупашко, Запорожець, Щедрий, Клименко, Коваленко, Мишуренко.

ZN.UA проведе текстову трансляцію матчу.

Прогноз ZN.UA - 2:0.

Раніше повідомлялося про те, що у "Шахтаря" сама тривала безпрограшна серія в Європі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі