"Шахтар" і "Динамо" заробили 1 млн доларів за виступ гравців на ЧС-2018

Поділитися
"Шахтар" і "Динамо" заробили 1 млн доларів за виступ гравців на ЧС-2018 Найбільше за ЧС-2018 отримають англійські клуби © fifa.com
Представники українських клубів грали на минулому мундіалі.

ФІФА опублікувала інформацію по компенсаціях, які клуби отримають за участь своїх гравців на минулому чемпіонаті світу-2018 в Росії.

Українські клуби заробили 1 мільйон доларів за участь гравців у мундіалі. "Шахтар" отримав 537 тисяч доларів, а "Динамо" – 484 тисячі.

Найбільше заробили англійські клуби – 37,4 мільйона доларів. Лідер за цим показником в АПЛ і по всьому світу – "Ман Сіті". Клуб отримає 5 мільйонів доларів. У топ-5 в АПЛ також "Тоттенхем" (4,3 млн), "Челсі" (3,8 млн), "МЮ" (3,7 млн) і "Ліверпуль" (2,6 млн).

Другі за доходами – іспанці. Вони заробили 22,6 мільйона доларів. "Реал" (4,8 млн) лідирує в Ла Лізі і став другим після "Сіті" у світі. В Іспанії в топ-3 також "Барселона" і "Атлетіко" (4,1 млн і 3,1 млн відповідно).

Нагадаємо, 3 грудня фіналіст ЧС-2018 Лука Модріч отримав "Золотий м'яч".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі