"Шахтар" і "Динамо" попередньо погодилися на створення єдиного телевізійного пулу - Грімм

Поділитися
"Шахтар" і "Динамо" попередньо погодилися на створення єдиного телевізійного пулу - Грімм Грімм планує створити єдиний ТВ-пул до сезону-2019/20 © fpl.ua
Новий президент УПЛ розповів про плани щодо створення єдиного пулу.

Президент УПЛ Томас Грімм розповів про ситуацію з правами на ТВ-трансляції матчів української Прем'єр-ліги, які можуть бути передані лізі з сезону-2019/20. При цьому фахівець підкреслив, що найважливіше - опрацювання комерціалізації цього активу і розподіл грошей між клубами.

"Починаючи з сезону-2019/20, всі ТВ-права будуть перебувати у ФФУ, і ми вже узгодили з федерацією, що ці права будуть передані УПЛ. У мене вже були на цей рахунок переговори з "Шахтарем" і "Динамо", і вони дали свою попередню згоду.

Але все буде залежати від того, як ми зможемо комерціалізувати ці права. А головне - як будемо розподіляти отримані кошти між клубами. Дуже важливо, щоб ні великі, ні малі клуби не почували себе при цьому ущемленими. Щоб всі бачили свою вигоду від цього", - цитує Грімма "Сегодня".

"Зараз неможливо передбачити, який саме канал стане офіційним транслятором. Для початку ми повинні визначитися з тим, де саме ми будемо показувати: на платних або загальнодоступних каналах. Рішення приймемо тільки після узгодження з клубами. У найближчий рік повинні проаналізувати ринок і визначити, які послуги можемо запропонувати трансляторам".

Раніше повідомлялося про те, що два клуби української Прем'єр-ліги можуть припинити існування.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі