"Шахтар" і "Боруссія" претендують на Зінченка

Поділитися
"Шахтар" і "Боруссія" претендують на Зінченка Зінченко може повернутися в Україну © sports.ru
Півзахисник збірної України найближчим часом може покинути російську "Уфу".

Півзахисник збірної України і російської "Уфи" Олександр Зінченко в поточне міжсезоння може змінити команду. У послугах 19-річного футболіста зацікавлені донецький "Шахтар" і дортмундська "Боруссія".

Генеральний директор "гірників" Сергій Палкін заявив, що клуб зацікавлений у поверненні гравця, який є вихованцем "Шахтаря".

"Зінченко не може бути нам не цікавий, тому що це наш вихованець. Ми розглядаємо питання його повернення в структуру "Шахтаря", але вести переговори про це зараз складно. Навколо Зінченка стільки агентів, що пробитися до нього не представляється можливим".

Крім того, журналіст Роман Бебех на своїй сторінці у Twitter повідомив, що Зінченко "дуже близький до переходу в дортмундську "Боруссію". Деталі можливого переходу не уточнюються, проте відомо, що цього літа півзахисник отримає статус вільного агента, якщо не продовжить контракт з "Уфою".

Зінченко провів 24 матчі в чемпіонаті Росії, забив два голи і зробив п'ять гольових передач. У "Уфі" він грав з лютого 2015 року, а за підсумками сезону вболівальники російського клубу визнали українця кращим гравцем команди. Крім того, футболіст потрапив в остаточну заявку збірної України на Євро-2016.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі