"Шахтар" хотів підписати найкращого бомбардира Кубка Америки Евертона – ЗМІ

Поділитися
"Шахтар" хотів підписати найкращого бомбардира Кубка Америки Евертона – ЗМІ Евертон забив три голи на Кубку Америки © twitter.com
"Греміо" відмовив донецькому клубу.

"Шахтар" зробив пропозицію "Греміо" щодо трансферу нападника Евертона, але отримав відмову від бразильського клубу, повідомляє на своїй сторінці у Twitter Фарід Хермано.

Інший претендент на Евертона "Манчестер Сіті" також отримав відмову, "Греміо" хоче зберегти нападника. У цьому сезоні чемпіонату Бразилії Евертон провів 6 матчів, забив 3 голи.

Зазначимо, що Евертон став найкращим бомбардиром Кубка Америки, забивши три голи. Transfermarkt оцінює його в 20 млн євро.

Нагадаємо, "Шахтар" став чемпіоном України сезону 2018/2019, випередивши київське "Динамо". Також донецька команда завоювала Кубок України, розгромивши у фіналі першоліговий "Інгулець" (4:0).

Відкриття нового сезону відбудеться 28 липня в Одесі, коли в матчі за Суперкубок України традиційно зійдуться "Динамо" та "Шахтар".

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" може підсилитися гравцем "Порту".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі