"Шахтар" готує трансфер найкращого бомбардира чемпіонату Бразилії - ЗМІ

Поділитися
"Шахтар" готує трансфер найкращого бомбардира чемпіонату Бразилії - ЗМІ Гедес може перейти цього літа © twitter.com
Донеччани знайшли заміну Бернарду.

Донецький "Шахтар" надішле офіційну пропозицію "Палмейрасу" щодо трансферу бразильського хавбека Рожера Гедеса, повідомляє Yahoo! Esportes. "Гірники" раніше відправляв скаута на матчі "Атлетіко Мінейро", за який Гедес в нинішньому сезоні виступає на правах оренди. Представники "Шахтаря" були задоволені побаченим і готові придбати гравця.

Сума можливого трансферу бразильця не називається, у 2016 році "Палмейрас" заплатив "Крисіуме" 570 тисяч євро за 25% економічних прав.

Раніше бразильський журналіст Бруно Андраде повідомив, що "Шахтар" веде переговори з "Палмейрасом" про перехід нападника. За Гедеса намір виручити близько шести мільйонів євро, і на гравця також претендують "Аль-Хіляль" і "Аль-Вахда".

Відзначимо, що в активі 21-річного футболіста вже 8 голів і 3 передачі в 11 матчах національного чемпіонату і гравець вийшов в одноосібні лідери гонки бомбардирів турніру.

Нагадаємо, в нинішнє трансферне вікно донецький клуб вже покинули Бернард, Фред (перейшов в МЮ), Факундо Феррейра (став гравцем португальської "Бенфіки"), а також команда може втратити ще кількох гравців.

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" викупив нападника Кайоде у "Манчестер Сіті".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі