"Шахтар" готовий до будь-якого суперника – Каштру

Поділитися
"Шахтар" готовий до будь-якого суперника – Каштру Жеребкування відбудеться сьогодні © ФК Шахтер
"Гірники" пробилися в 1/8 фіналу Ліги Європи.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував нічию з "Бенфікою".

"У першому таймі ми були просто жахливою командою, абсолютно не могли контролювати гру, не процвітали ні в атаці, ні в обороні. Не змогли контролювати ні швидкі атаки "Бенфіки", ні їх подання, ні їх прохід у зону. У перерві змогли скорегувати позиціонування певних футболістів.

У другій половині вдалося проводити позиційні атаки, нейтралізувати найвпливовіших гравців "Бенфіки", які створювали більше всього проблем до перерви, і все стало виходити: забивали голи, реагували на чужі атаки, відмінно оборонялися і наступали завжди разом і більш компактно.

Жеребкування? Ми й самі ще не знали, що пройдемо далі, тому як-то не вивчали дане питання. Тепер буде час. На жеребкуванні подивимося, хто нам попадеться. Особливих переваг немає. Нас вже абсолютно нічого не лякає, ми готові до кожного суперника. Можемо відповідально попрацювати перед кожним поєдинком з повагою до опонента", - наводить слова Каштру прес-служба "Шахтаря".

Нагадаємо, "Шахтар" у матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи зіграв внічию на виїзді з "Бенфікою" (3:3) і пробився в наступний раунд змагань. Перша зустріч команд у Харкові завершилася перемогою чемпіонів України з рахунком 2:1.

"Бенфіка" – "Шахтар": ключові моменти матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі