"Шахтар" - "Фенербахче": букмекери вірять у "гірників", а Луческу не думає про серію пенальті

Поділитися
"Шахтар" - "Фенербахче": букмекери вірять у "гірників", а Луческу не думає про серію пенальті Луческу очікує видовища і в другій грі © ФК Шахтер
Український і турецький клуби 5 серпня вирішать долю путівки в раунд плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів.

5 серпня "Шахтар" у Львові проведе матч-відповідь проти "Фенербахче" в рамках третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. Після нульової нічиєї на виїзді "гірникам" важливо не пропустити вдома: результативна нічия виведе до наступного етапу турків.

Букмекери вірять у те, що "Шахтарю" вдасться виграти домашній поєдинок. Коефіцієнт на перемогу донецького клубу - 1,80, на нічию - 3,30, а на те, що матч закінчиться на користь турків - 5,00. При цьому найбільш вірогідними вважаються перемоги "Шахтаря" з рахунком 1:0 і 2:0, а також нічия 1:1.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу впевнений, що завтра на вболівальників чекає видовищний поєдинок. "У Стамбулі вийшов дуже хороший матч між двома сильними суперниками. Звісно, шкода, що в цій грі ніхто не забив. Упевнений, що завтра нас чекає такий самий видовищний поєдинок. Крім амбіцій команд, які хочуть перемогти, у складі обох команд є амбітні гравці, які протягом багатьох років показували себе в Європі. Вони теж хочуть пройти далі і грати в груповому турнірі. Напевно, я ніколи не бачив "Фенербахче" таким сильним, якщо брати до уваги всі імена, всіх футболістів, які зараз виступають у складі турецького клубу. Але не будемо забувати, що "Шахтар" теж дуже сильний клуб. Ми будемо відштовхуватися від нашої організації гри, від таланту наших виконавців, від їх індивідуальних дій", - наводить слова Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

Нагадаємо, у разі якщо і у повторній грі голів забито не буде, матч перейде в додатковий час, а, може, і в серію пенальті. Однак тренувати одинадцятиметрові Луческу не має наміру: "У фіналі Кубку україни з київським "Динамо", якщо ви пам'ятаєте, ми забили три м'ячі і вигравали у серії з рахунком 3:1. Всі думали, що все на цьому закінчилося... Але потім три наші гравці не забили. Тому пенальті - це швидше питання везіння, ніж підготовки. Можна відпрацьовувати їх тиждень, але насправді умови зовсім інші, ніж у тренувальному процесі".

Поки невідомо, чи зіграє в матчі Фред. Раніше "Шахтар" заявив, що може задіяти гравця, а бразилець разом з командою брав участь у вечірньому тренуванні. Однак Мірча Луческу на передматчевій прес-конференції відмовився говорити, чи буде він використовувати півзахисника.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі