"Шахтар" дотиснув "Полтаву" у другому таймі кубкового матчу

Поділитися
"Шахтар" дотиснув "Полтаву" у другому таймі кубкового матчу "Шахтар" розгромив "Полтаву" і практично забезпечив собі участь в 1/4 фіналу Кубка України
Представник першої ліги лише половину поєдинку гідно протистояв українському гранду. Після перерви команда Мірчі Луческу розставила все по своїх місцях.

Донецький "Шахтар" дотиснув "Полтаву" у другому таймі матчу 1/8 фіналу Кубка України. Пропустивши гол на ближче до кінця стартового тайму, донеччани здобули вольову перемогу - 5:1.

Матч-відповідь відбудеться 29 жовтня на домашньому стадіоні "гірників", проте вже сьогодні можна сміливо стверджувати, що команда Мірчі Луческу без проблем вийде в 1/4 фіналу турніру.

Поєдинок розпочався для "Шахтаря" досить несподівано: вже на 4-й хвилині Юрій Соломка опинився на ударній позиції в штрафному гостей, але не зумів точно пробити повз воротаря - Андрій П'ятов виручив. Полтавчани виглядали в стартовому відрізку досить впевнено, команда Іллі Близнюка явно хотіла бентежити "гірників" швидким голом.

Втім, забити "Полтаві" вдалося на 36-й хвилині, вже після того, як господарі відбили кілька небезпечних атак "Шахтаря" і самі створили ряд моментів. Почав гольову атаку Максим Зеленевич, який відпасував на Артема Бутеніна. На вістрі контрвипаду виявився Ігор Хомич - його "гірники" залишили одного біля воріт. На куражі полтавчани могли подвоїти перевагу, але "Шахтар" вистояв і зумів відповісти голом в роздягальню - Алекс Тейшейра опинився в потрібному місці в потрібний час.

Після перерви "гірники" додали, а полтавчани, по всій видимості, просто не звикли до подібного напруженням боротьбу і темпу гри, поступово зійшли нанівець. Луческу випустив на поле швидкого Бернарда, який разом з Олександром Гладким тероризував оборону "Полтави". І незабаром це принесло свій результат. Протягом 10 хвилин донеччани довели справу до розгрому - 4:1. Ну а переможну крапку у матчі поставив резервіст Дентинью - бразилець, якого Луческу рідко довіряє місце в складі точно пробив з пенальті.

Полтава - Шахтар- 1:5 (1:1)

Голи: Хомич, 36 (1:0). Алекс, 45+1 (1:1). Гладкий, 68 (1:2). Алекс, 75 (1:3). Чигринський, 79 (1:4). Дентинью, 90+5 - з пенальті (1:5).

"Полтава": Кучинський, Кравченко (Гірський, 71), Бутенін, Парамонов, Зозуля,Боровець, Лісовий (Бондаренко, 46), Зеленевич, Соломка, Коваленко (А. Шевчук, 59), Хомич.

"Шахтар" (Донецьк): Пятов, Азеведу (Ісмаїлі, 71), Чигринський, Ордець, Ілсінью, Фернанду, Нем (Фред, 62), Дентинью, Марлос (Бернард, 62), Алекс, Гладкий.

Покарання: Ньому, 48. Соломка, 75. Ілсінью, 76 (попередження).

Судді: Дердо (Іллічівськ), Жарий, Трехліб (обидва - Дніпропетровськ)

25 вересня. Полтава. Стадіон "Локомотив".

Зазначимо, що в інших матчах 1/8 фіналу зустрінуться: "Олександрія" - "Зоря" (26 вересня), "Іллічівець" - "Ворскла", "Говерла" - "Металіст", "Волинь" - "Дніпро", "Карпати" - "Динамо" (27 вересня), "Сталь" Д - "Чорноморець", "Олімпік" - "Металург" З (29 вересня).

Раніше повідомлялося, що донецький "Шахтар" втратив лідерство у чемпіонаті Прем'єр-ліги після поразки від "Зорі" в матчі 7-го туру. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі