"Шахтар" домагається виплати фінансової компенсації від Зінченка та російської "Уфи"

Поділитися
"Шахтар" домагається виплати фінансової компенсації від Зінченка та російської "Уфи" Вердикт у справі Зінченка буде оголошений до кінця жовтня © ua-football.com
"Гірники" мають намір покарати гравця збірної України за розірвання контракту в односторонньому порядку.

Футбольний юрист Хуан де Діос Креспо розповів про позов донецького "Шахтаря" до півзахисника "Манчестер Сіті" і збірної України Олександра Зінченка в Спортивний арбітражний суд (CAS) в Лозанні.

"Ми чекаємо рішення апеляції в CAS по Олександру Зінченку. Він поїхав в "Уфу", потім в "Манчестер Сіті". Суть позову - "Шахтар" хоче отримати більше грошей. Точну суму не можу афішувати. Гравець розірвав контракт, але клуб отримав від футболіста тільки 8 тисяч євро", - сказав де Діос Креспо.

Зінченко покинув "Шахтар" в 2014 році, розірвавши контракт в односторонньому порядку, після чого приєднався до "Уфи". Надалі російський клуб продав українця в "Манчестер Сіті" за 3,5 мільйона євро.

Донеччани вимагали від "Уфи" і самого гравця компенсацію, а також домагалися дискваліфікації Зінченка, але ФІФА зобов'язала півзахисника лише виплатити українському гранду 8 тисяч євро, після чого "Шахтар" звернувся в CAS.

Раніше повідомлялося, що Зінченко був заявлений "Манчестер Сіті" на сезон англійської Прем'єр-ліги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі