"Шахтар" – "Динамо" Загреб: анонс, де дивитися матч Ліги чемпіонів

Поділитися
"Шахтар" – "Динамо" Загреб: анонс, де дивитися матч Ліги чемпіонів "Шахтар" проведе матч проти головного конкурента за вихід з групи © ФК Шахтер
На донеччан чекає зустріч з хорватською командою.

У вівторок, 22 жовтня, в Харкові на стадіоні ОСК "Металіст" в рамках 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" буде приймати загребське "Динамо".

Команди після двох стартових турів мають по три очки, а спарені зустрічі чемпіонів України та Хорватії можуть вже за підсумками чотирьох турів визначити володаря путівки в раунд плей-офф Ліги чемпіонів.

"Шахтар" підходить до майбутньої зустрічі в хорошому настрої. Підопічні Каштру виграли всі 11 стартових турів УПЛ, а в минулому турі "гірники" познущалися над "Колосом" (6:0).

За інформацією офіційного сайту клубу, у загальну групу повернувся лідер донеччан Ісмаїлі, і тепер до важливого поєдинку в Харкові команда підходить без кадрових проблем.

Допомогти у вивченні суперника "Шахтаря" повинен і Даріо Срна, який будучи асистентом Каштру, через безліч знайомих в Хорватії може дізнатися дрібні деталі підготовки загребського клубу.

"Динамо" також є лідером свого чемпіонату, випереджаючи Хайдук" на два очки.

У минулому турі чемпіонату Хорватії "Динамо" обіграло резервним складом на виїзді "Горіцу" (4:2). Поточна переможна серія "синіх" у внутрішній першості налічує три матчі.

Головною ударною силою "Динамо" є іспанець Ольмо і хорват Оршич, на грі яких і побудована вся атакуюча міць команди.

Хорватський клуб виступає в груповому етапі Ліги чемпіонів в сьомий раз, а практично все участі команди завершувалися з малою кількістю набраних очок.

Попередня участь датована сезоном-2016/17, коли хорвати в квартеті з "Ювентусом", "Севільєю" і "Ліоном" не зуміли набрати жодного пункту.

Проте вже в цьому сезоні Ліги чемпіонів "Динамо" в першому турі розгромило італійську "Аталанту" з рахунком 4:0, що стало повною несподіванкою і змінило розклад сил у групі.

Букмекери вважають фаворитом цього поєдинку господарів поля. На перемогу "гірників" дається коефіцієнт 1,73. На успіх чемпіона Хорватії можна поставити з коефіцієнтом 4,85. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,75.

"Шахтар" – "Динамо" Загреб

Вівторок, 22 жовтня, Харків, ОСК "Металіст", 19:55

Арбітр: Матеу Лаос (Іспанія)

Трансляція: "Футбол 1"

ZN.UA проведе онлайн-трансляцію матчу.

Орієнтовні склади:

"Шахтар": Пятов, Додо, Кривцов, Матвієнко, Ісмаїлі, Алан Патрік, Степаненко, Марлос, Тайсон, Коноплянка, Мораес.

"Динамо" Загреб: Лівакович, Леовац, Теофіл-Катерин, Перич, Ділавер, Адемі, Ольмо, Моро, Стоянович, Петкович, Оршич.

Прогноз ZN.UA: 2:1.

Раніше повідомлялося про те, що Даріо Срна анонсував великий трансфер "Шахтаря".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі