"Шахтар" - "Динамо": анонс, де дивитися матч за Суперкубок 16 липня

Поділитися
"Шахтар" - "Динамо": анонс, де дивитися матч за Суперкубок 16 липня "Динамо" спробує перервати серію невдач проти "Шахтаря" © football.ua
В Україні стартує футбольний сезон.

Сьогодні, 16 липня, в Одесі київське "Динамо" та донецький "Шахтар" проведуть матч за Суперкубок України, яким відкриють новий сезон в українському футболі.

"Динамо" зустрінеться з "Шахтарем" у статусі чемпіона Прем'єр-ліги, а донеччани в минулому сезоні виграли Кубок. Склади команд практично не змінилися - від гучних міжнародних трансферів клуби вирішили утриматися.

Тим не менш, "Шахтар" проведе перший офіційний матч під керівництвом нового головного тренера Пауло Фонсеки, тоді як людина-епоха Мірча Луческу вже тренує пітерський "Зеніт". Крім того, "гірникам" знову може допомогти бразилець Фред, який відбув дискваліфікацію.

У "Динамо" також не обійшлося без серйозних втрат, в тому числі і на тренерському містку. Тренерський штаб покинув Рауль Ріанчо, а через дискваліфікацію на поле не вийде головна зірка киян Андрій Ярмоленко. Крім того, в лазареті опинився і бразилець Данило Сілва. Цікавим буде можливий дебют форварда Олександра Гладкого у футболці "Динамо", адже футболіст ще в минулому сезоні захищав кольори "Шахтаря".

"Шахтар" вже чотири роки поспіль є володарем Суперкубка України, а остання зустріч команд відбулася в другому колі минулого сезону 1 травня. Тоді донеччани здолали свого найпринциповішого суперника з рахунком 3:0, а протистояння завершилося скандальної бійкою Ярмоленка, Степаненка та інших футболістів обох команд. В останній раз динамівці перемагали "Шахтар" в основний час ще 5 жовтня 2014 року (1:0).

"Шахтар" - "Динамо"
Субота, 16 липня, Одеса, "Чорноморець", 21:00
Пряма трансляція - "Футбол 1" і ТРК "Україна"
Арбітр - Анатолій Абдула (Харків).

Орієнтовні склади:

"Шахтар": П'ятов, Срна, Ордець, Ракицький, Матвієнко, Степаненко, Фред, Бернард, Марлос, Едуардо, Селезньов

"Динамо": Шовковський, Морозюк, Хачеріді, Віда, Антунеш, Корзун, Рибалка, Буяльський, Гонсалєс, Громов, Гладкий

Букмекери фаворитами матчу за трофей вважають "гірників", віддаючи їм невелику перевагу. Так, коефіцієнт на перемогу "Шахтаря" - 2,50, тоді як на перемогу "Динамо" - 2,60. Нічия за підсумками 90 хвилин матчу оцінюється як найменш імовірний результат - 3,20.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі