"Шахтар" був дуже близький до того, щоб пройти далі в Лізі чемпіонів – Фонсека

Поділитися
"Шахтар" був дуже близький до того, щоб пройти далі в Лізі чемпіонів – Фонсека "Шахтар" вилетів з Ліги чемпіонів © ФК Шахтер
Португалець визнав закономірним результат поєдинку з "Ліоном".

Головний тренер донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував нічию з французьким "Ліоном" (1:1).

"Ні, матч ні в якому разі не переможний. Була нічия. Результат говорить сам за себе. Зазначу, що з самого початку нам вдавалося давати відсіч "Ліону", у нас все виходило до пропущеного м'яча. Ми були дуже близькі до того, щоб пройти далі в Лізі чемпіонів, зробити те, чого команді ще не вдавалося два роки поспіль. Що не вийшло? Втримати перевагу, яка в нас була при 1:0. Завдяки індивідуальним якостям Фекіра "Ліону" вдалося зрівняти рахунок", - повідомив Фонсека.

Також португалець відмітив вболівальників, які прийшли підтримати "Шахтар" у Києві.

"Що я хочу зараз оцінювати, так це те, що на стадіоні були присутні 39 тисяч уболівальників, – впевнений, не тільки "Шахтаря", але і інших клубів. Ми відчували їх підтримку протягом усього поєдинку. Вони створювали фантастичну атмосферу, було дуже тепло і приємно. Як я і говорив вчора на прес-конференції, прийшло дуже багато людей. Вони знали, що це не наше рідне місто, що ми змушені грати в Києві, і підтримали нас. Це найголовніше. Варто більше звертати увагу на це, цінувати таку підтримку", - наводить слова Фонсеки прес-служба "Шахтаря".

Нагадаємо, після нічиєї з "Ліоном" (1:1) у шостому турі Ліги чемпіонів "Шахтар" посів третє місце в групі і навесні продовжить свої виступи в Лізі Європи.

"Шахтар" – "Ліон" 1:1: ключові моменти матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі