"Шахтар" - "Бенфіка" 2:1: ключові моменти матчу

Поділитися
"Шахтар" - "Бенфіка" 2:1: ключові моменти матчу "Шахтар" приймав "Бенфіку" на ОСК "Металіст" © ФК Шахтер
Донецька команда провела єврокубковий поєдинок в Харкові.

У четвер, 20 лютого, донецький "Шахтар" приймав португальську "Бенфіку" в рамках першого матчу 1/16 фіналу плей-офф Ліги Європи.

"Шахтар" у нинішньому сезоні починав єврокубковий шлях у Лізі чемпіонів. Вийти в плей-офф не вдалося - в останньому турі групового етапу команда вдома була розгромлена "Аталантою" (0:3) і вирушила в Лігу Європи.

Через зимову паузу команда Луїша Каштру не проводила офіційні гри, але активно брала участь у спарингах. Всього їх було дев'ять - шість перемог, дві нічиї та одна поразка.

"Бенфіка" також виступала в групі ЛЧ, де посіла третє місце слідом за "Лейпцигом" і "Ліоном". Португальці в заключному турі вдома розгромили "Зеніт" (3:0), але це не допомогло команді вийти в плей-офф турніру.

У "орлів" є постійна ігрова практика на офіційному рівні - чемпіонат Португалії в самому розпалі. Там підопічні Бруну Лаже лідирують, випереджаючи "Порту" на одне очко. В останньому матчі команда зазнала поразки, поступившись вдома "Бразі" (0:1).

Гру-відповідь суперники проведуть 27 лютого в Лісабоні.

"Шахтар" - "Бенфіка" - 2:1

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі