"Шахтар" - "Аталанта": анонс, де дивитися матч Ліги чемпіонів

Поділитися
"Шахтар" - "Аталанта": анонс, де дивитися матч Ліги чемпіонів "Шахтар" проведе вирішальний матч в ЛЧ © ФК Шахтер
Чемпіон України проведе заключний матч групового етапу ЛЧ.

У середу, 11 листопада, донецький "Шахтар" прийматиме італійську "Аталанту" в рамках 6-го туру групового етапу Ліги Чемпіонів.

Після п'яти турів у групі C "Манчестер Сіті" гарантував собі вихід в плей-офф Ліги Чемпіонів з 11-ма балами в активі. На другу позицію претендують відразу три клуби: "Шахтар" (6 очок), "Динамо" Загреб (5 очок) і "Аталанта" (4 очки). Для плей-офф донецький клуб влаштує і нічия - за умови, якщо хорватський клуб не виграє в матчі з "Сіті". У той же час "Аталанті" потрібна тільки перемога.

Відзначимо, що попередня зустріч між цими командами у другому турі групового етапу ЛЧ завершилася перемогою "Шахтаря" з рахунком 2:1. Тоді на п'ятій компенсованій хвилині на "Сан-Сіро" остаточний рахунок встановив джокер Луїша Каштру Манор Соломон, після гольової передачі правого захисника Додо.

До гри чемпіон України підходить без кадрових втрат. Раніше повідомлялося, що Жуніор Мораєс і Марлос були травмовані, але обидва взяли участь у попередньому матчі УПЛ з "Олімпіком", і навіть записали у свій актив результативну передачу і гол відповідно.

У "Аталанти" через дискваліфікацію матч пропустить основний захисник Рафаель Толоі, а також не встигне відновитися від травми найкращий бомбардир команди в минулому сезоні Дуван Сапата. Під питанням також Йосип Ілічіч, який травмувався у попередньому матчі чемпіонату і був замінений на Руслана Малиновського. Українець разом з італійською делегацією вранці, 10 грудня, попрямував до Харкова.

На вихідних обидві команди перемогли у своїх матчах, забивши 3 голи кожна. "Шахтар" у Харкові переміг "Олімпік" з рахунком 3:0, а "Аталанта" здобула домашню вольову перемогу над "Вероною" 3:2. Один з голів забив Руслан Малиновський дальнім ударом у ліву дев'ятку.

На думку букмекерів, шанси команд приблизно рівні. На перемогу "Шахтаря" приймають ставки з коефіцієнтом 2.59. Успіх італійського клубу оцінюють у 2.62. Нічийний результат зустрічі - 3.92.

"Шахтар" - "Аталанта"

Середа, 11 грудня, Харків, стадіон "ОСК Металіст", 19:55

Арбітр: Фелікс Цваєр (Німеччина)

Трансляція: "Футбол 1"

Орієнтовні склади:

"Шахтар": Пятов, Додо, Матвієнко, Кривцов, Ісмаїлі, Степаненко, Патрік, Коноплянка, Тайсон, Марлос, Мораєс

"Аталанта": Голліні, К'єр, Паломіно, Джимсіті, Гатебур, Пашаліч, Де Рон, Кастань, Малиновський, Гомес, Муріель

Прогноз ZN.UA: 2:2.

Максим Кучер

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі