Шацьких оголосив про завершення кар'єри

Поділитися
Шацьких оголосив про завершення кар'єри Шацьких завершив кар'єру в 37 років © ФК Динамо
Найкращий бомбардир в історії чемпіонатів України буде працювати тренером в академії "Динамо".

Максим Шацьких оголосив про завершення кар'єри гравця. Екс-форвард київського "Динамо" буде працювати в київському клубі на посаді тренера клубної академії. Шацьких буде допомагати Віталію Косовському у роботі з командою "Динамо" 1999 року народження.

"Поки нікого не очолюю, а буду лише допомагати команді, де тренує Віталій Косовський. Я тільки починаю потихеньку вникати в цю справу. Давно думав про тренерську роботу. Однак зараз, отримавши мікротравму, остаточно вирішив, що пора вже переходити на іншу діяльність. Поки буду дивитися, вчитися і набиратися досвіду", - сказав Шацьких в інтерв'ю Footboom.com.

"У мене така травма паху, що треба оперувати. Всю кар'єру пограв, і подібні хвороби обходили стороною. Були мікротравми, але вони обходилися без операцій. А сенс зараз оперуватися, якщо на даний момент якихось конкретних варіантів немає?

Якщо чекати варіантів, то це аж до літа, коли вікно в Азії відкривається. В Азію можна було б ще поїхати. Однак конкретики не було ніякої. Якщо б вона була, то можна було б і прооперуватися. А так, жити мені травма не заважає, рухатися теж, тому було прийнято таке рішення", - зазначив Шацьких.

Нагадаємо, останнім клубом Шацьких був аматорський "Рух", за який нападник виступав в осінній частині сезону. Ранее Шацьких виступав у складі "Говерли", "Арсеналу", "Чорноморця", "Астани", "Динамо" і ряду російських клубів.

Шацьких є рекордсменом чемпіонатів України по забитим голам, на його рахунку 124 забитих м'ячі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі