Шацьких хоче судитися з "Говерлою" через борги по зарплаті

Поділитися
Шацьких хоче судитися з "Говерлою" через борги по зарплаті Шацьких досі не отримав своїх грошей © Dynamo.kiev.ua
Екс-форвард ужгородського клубу не розуміє, навіщо потрібна така команда.

Екс-форвард "Динамо", "Говерли" та ряду інших клубів Максим Шацьких готовий судитися з ужгородським клубом через борги по зарплаті. Нападаючий покинув "Говерлу" ще рік тому, але своїх грошей так і не отримав.

"Я готовий йти в Лозанну. Нещодавно Маріус Нікулае виграв процес у Лозанні - "Говерлі" заборонили заявляти нових гравців.

Мені незрозуміло, навіщо такі клуби як "Говерла" потрібні. Люди витратили на них своє здоров'я, час, відпрацювали за контрактом всі домовленості, але нічого не змінюється. При цьому вже стільки часу пройшло. Є футболісти, які пішли з "Говерли" два-три роки тому, але нічого їм ніхто не виплатив. Суди при цьому всі виграні. Так, зняли з них очки, але кому від цього легше? Треба їх якось примушувати розплачуватися. Але поки нічого не відбувається, і я сумніваюся, що буде відбуватися в найближчому майбутньому", - підкреслив Шацьких в інтерв'ю Sport.ua.

"Добре, що "Говерлі" зараз Ігор Суркіс віддав гравців. У них зараз тільки кілька гравців, яким потрібно платити гроші. Якщо ви так любите футбол і хочете зберегти команду, віддавайте тоді старі борги. Навіщо потрібна команда, яка мучить і себе, і інших особисто я зрозуміти не можу", - зазначив нападник.

Читайте також: Шацьких розповів про "спартанські умови" в аматорському футболі

Нагадаємо, останнім клубом Шацьких, який є рекордсменом чемпіонатів України за кількістю забитих голів, був аматорський "Рух" з Винників.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі