"Севілья" втретє поспіль виграла Лігу Європи

Поділитися
"Севілья" втретє поспіль виграла Лігу Європи Коке зробив дубль © uefa.com
Іспанський клуб без Євгена Коноплянки в боротьбі за трофей обіграв "Ліверпуль".

Сьогодні, 18 травня, в Базелі відбувся фінал Ліги Європи, в якому "Севілья" обіграла "Ліверпуль".

"Ліверпуль" виглядав гостріше за суперника в першому таймі. Старрідж міг забити вже на 11-й хвилині, але Каррісу виніс м'яч майже з лінії воріт після удару головою. Забив "Ліверпуль" ближче до перерви - Старрідж отримав м'яч в штрафній, підробив і шведою викрутив його в дальній кут. Пізніше форвард "червоних" міг зробити дубль, але не зумів нормально дотягнутися до м'яча і замкнути простріл з правого флангу.

У "Севільї" в першому таймі був лише один небезпечний момент - Гамейро пробивав через себе, але м'яч пролетів десь в метрі від штанги.

Також відзначимо, що у першому таймі було скасовано ще один гол "Ліверпуля" у виконанні Ловрена - через пасивний офсайд Старріджа. Крім того, кілька разів арбітр не побачив гру рукою у штрафній "Севільї".

Другий тайм пройшов під диктовку "Севільї" і почався з холодного душу для "Ліверпуля". Вже в першій атаці "Севілья" відігралася - Маріано пройшов двох суперників, прострілив, а Гамейро замкнув. В наступні хвилини Гамейро міг робити дубль, але не використав два моменти. Але замість нього це зробив капітан "Севільї" Коке. Спершу він пробив точно в кут у дотик з меж штрафного, а потім переграв Міньоле ударом майже від кута воротарського. "Ліверпуль" нічого стовідсоткового у другому таймі так і не створив.

Євген Коноплянка залишився в запасі "Севільї" і на поле в підсумку так і не з'явився.

"Ліверпуль" (Англія) – Севілья (Іспанія) - 1:3
Голи: Старрідж, 35 – Гамейро, 46, Коке, 64, 70

"Ліверпуль": Міньоле, Морено, Туре (Бентеке, 82), Ловрен, Кляйн, Джан, Мілнер, Коутіньо, Фірміні (Орігі, 69), Лаллана (Аллен, 73), Старрідж

"Севілья": Сорія, Ескудеро, Каррісу, Рамі (Колодзейчак, 78), Маріано, Нзонзі, Криховяк, Вітоло, Банега (Крістофоро, 90+3), Коке, Гамейро (Іборра, 89)

Попередження: Ловрен, Орігі, Кляйн – Вітоло, Банега, Рамі, Маріано

Таким чином, "Севілья" в п'ятий раз у своїй історії виграла Лігу Європи/Кубку УЄФА, а також в третій раз поспіль. Команда Унаї Емері стала першою, кому вдалося зробити подібне.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі