"Севілья" і "Шальке" домовилися про трансфер Коноплянки - ЗМІ

Поділитися
"Севілья" і "Шальке" домовилися про трансфер Коноплянки - ЗМІ Коноплянка не проходить до складу "Севільї" © sevillafc.es
Українець все-таки покине "Севілью" і продовжить кар'єру в Бундеслізі.

Євген Коноплянка перейде в "Шальке". За інформацією Tribuna.com українець сьогодні, 30 серпня, вилетить у Гельзенкірхен, де і підпише контракт з німецьким клубом.

Раніше інформацію про трансфер Коноплянки у "Шальке" також озвучив Bild. Німецьке видання повідомило про те, що "Шальке" готовий запропонувати "Севільї" за перехід українця 15 мільйонів євро, тоді як іспанський клуб хоче отримати 20 мільйонів. Але, судячи з усього, клубам вдалося досягти домовленості. При цьому 40% суми від перепродажу хавбека має дістатися "Дніпру".

Раніше сам Коноплянка заявив, що перехід в інший клуб реальний: "Я зараз цим займаюсь. Мій перехід? Реальний. Все реально в житті".

Нагадаємо, на старті цього сезону Коноплянка майже не потрапляв до складу "Севільї". Українець взяв участь лише в двох з п'яти матчів команди, один раз з'явившись в основі і один раз вийшовши на заміну. У поєдинку за Суперкубок УЄФА проти "Реала" Коноплянка відзначився голом з пенальті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі