Серйозна хвороба не завадила Неймару і його "Барселоні" розгромити збірну Таїланду

Поділитися
Серйозна хвороба не завадила Неймару і його "Барселоні" розгромити збірну Таїланду Неймар залишив ні з чим тайських футболістів © afflictor.com
Бразилець Неймар хворий анемією, втрачає у вазі, проте, незважаючи ні на що, відправився з командою до Таїланду, де зіграв у виставковому матчі.

Бразилець Неймар допоміг "Барселоні" розгромити Таїланд в одному з передсезонних виставкових матчів у Південно-Східній Азії.

Каталонці здобули впевнену перемогу над збірною таїланду 7:1 - Неймар відзначився одним влучним попаданням на початку поєдинку, дубль на свій рахунок записав Лео Мессі, хет-трик - Педро, а ще один гол забив Алексіс Санчес.

Особливо примітна участь у поєдинку бразильця Неймара, якого "Барселона" підписала в літнє міжсезоння за більш, ніж 70 мільйонів євро. Нещодавно у молодого таланту з Бразилії була виявлена анемія - захворювання, яке особливо серйозне для спортсменів. Наявність недуги підтвердили офіційно, а батько Неймара згустив фарби, зазначивши, що його син почав втрачати вагу, а також швидко втомлюється.

В Таїланді Неймар ледь не осоромився на презентації технічного спонсора клубу Nike - коли він намагався показати майстерність володінням м'ячем, то кілька разів втрачав рівновагу, а одного разу навіть впав. Втім, поки лікарі не дають ніяких прогнозів, тим не менш, як бачимо, футболіст, нехай і в тренувальній грі, але все ж демонструє свій клас.

Приїзд "Барселони" до Таїланду викликав справжній ажіотаж - у столиці країни Бангкоку зібралася тисячі фанатів, які були готові буквально розірвати на шматочки своїх улюбленців, а за тренувальним заняттям "Барси" спостерігало 15 тисяч глядачів. На грі з тайською командою були присутні майже півсотні тисяч вболівальників.

Наступний поєдинок "Барселона" зіграє в Малайзії проти місцевої збірної, а вже 18 серпня зіграє перший матч чемпіонату іспанської Прімери проти "Леванте". !zn

Читайте також:

За наполяганням Мессі головним тренером "Барселони" став аргентинець Херардо Мартіно

УЄФА назвав трьох претендентів на титул найкращого футболіста Європи

Кріштіану Роналду визнано найкориснішим футболістом

Черговий скандал з Мессі: зірваний благодійний матч в США

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі