Сергій Бубка нагороджений престижною міжнародною премією

Поділитися
Сергій Бубка нагороджений престижною міжнародною премією Церемонія пройшла в Монако © НОК України
Досягнення глави НОК України були відзначені UIM.

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка отримав спеціальну нагороду за видатні життєві і спортивні досягнення в рамках престижної Гала-церемонії Всесвітнього союзу водно-моторного спорту (UIM). Про це повідомляє прес-служба НОК України.

Голова НОК України був запрошений як прославлений атлет, який присвятив своє життя спорту і досяг видатних результатів, а після завершення кар'єри залишився в спорті, щоб працювати на благо його подальшого розвитку.

Разом з президентом Всесвітнього союзу Рафаелем Чиуллі Бубка нагородив найкращих спортсменів минулого водно-моторного сезону.

Зазначимо, що Світовий союз водно-моторного спорту був заснований в 1922 році і визнаний Міжнародним Олімпійським Комітетом (МОК). UIM має 60 асоційованих національних федерацій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Сергій Бубка може бути замішаний в корупційній схемі з купівлі голосів на виборах столиці ОІ-2016.

За інформацією Le Monde, 18 червня 2009 року Бубка перевів 45 тисяч доларів офшорної компанії "New Mills Investments", бенефіціаром якої тоді був раніше обіймав посаду скарбника IAAF та голови Федерації легкої атлетики Росії Валентин Балахничев.

Сам Бубка спростував інформацію про свою причетність до корупційного скандалу.

Раніше Сергій Бубка нагородив олімпійського чемпіона Абраменко золотою медаллю Ігор-2018.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі