"Сент-Етьєн" відмовився відкривати сектор для вболівальників "Дніпра"

Поділитися
"Сент-Етьєн" відмовився відкривати сектор для вболівальників "Дніпра" "Дніпро" буде без підтримки у Франції © uefa.com
Майбутній суперник української команди відправив у Дніпропетровськ офіційний лист, в якому прокоментував свою позицію.

"Дніпро" залишився без вболівальників на трибунах на майбутній матч проти "Сент-Етьєна" на виїзді, який відбудеться 5 листопада в рамках четвертого туру групового етапу Ліги Європи.

Керівництво французького клубу прийняло рішення не продавати квитки на гостьовий фан-сектор, а командувач поліції Вінсент Маніні у своєму зверненні пояснив причину такого кроку - сутички між уболівальниками, які відбулися в минулому році. Тоді у Франції був поранений фанат "Дніпра", а двом шанувальникам "Сент-Етьєна" дали заборону на відвідування стадіону протягом 2 і 3 років. Крім того, в Києві після бійок було кілька постраждалих французів.

"Рішення прийнято за рекомендацією французької поліції, яка приймає такі заходи, "враховуючи потенційні ризики у порушенні громадського порядку і зіткнень між прихильниками обох клубів", - йдеться у листі клубу Ліги 1 до "Дніпра".

Читайте також: "Дніпро" втратив очки в матчі з "Олімпіком"

Нагадаємо, що два останні домашні поєдинки в Лізі Європи "Дніпро" проводив при порожніх трибунах через санкції УЄФА. Два тижні тому "Сент-Етьєн" приїжджав до Дніпропетровська і обіграв команду Мирона Маркевича з рахунком 1:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі