Селезньов приніс "Дніпру" перемогу над "Русенборгом"

Поділитися
Селезньов приніс "Дніпру" перемогу над "Русенборгом" Селезньов став героєм матчу © football.ua
Підопічні Мирона Маркевича здобули три очки на виїзді завдяки голу в кінцівці матчу.

Дніпропетровський "Дніпро" здобув мінімальну перемогу над "Русенборгом" в Норвегії в рамках другого туру групового етапу Ліги Європи.

На перших хвилинах норвежці почали частіше контролювати м'яч, а "Дніпро" не надто пручався статусу другого номера. Тим не менш, м'яч рідко доходив до воріт, а боротьба часто зосереджувалася в центрі поля і не мала продовження. Перший небезпечний момент створили норвежці на 29-й хвилині, коли Элланд увійшов в штрафний майданчик з правого флангу і пробив у ближній кут, але Бойко врятував ворота від гола.

Дніпрянам найчастіше не вдавалося зробити точний навіс, а простріли лише іноді приводили до кутових. Один з них завершився навісом Ротаня і грою рукою Содерлунда, однак арбітр не наважився призначити пенальті. Старт другої половини гри був на користь гостей. Підопічні Маркевича тричі подавали з трьох поспіль кутових, але до небезпечного моменту справа не дійшла. Атаки "Дніпра" ніяк не набували гостроти: подачі Ротаня не знаходили потрібного адресата, а Селезньов пробивав рідко і частіше стикався з надскладними завданнями, які ставила оборона суперника.

Розв'язка матчу сталася в кінці: спершу норвежець Эйолфссон ударом головою влучив у поперечину воріт Бойка, після чого вже дніпрянин Матеус навісив з лівого флангу на ближній кут воротарського майданчика, звідки Селезньов також пробив головою, але влучив точно в сітку. У підсумку українці без особливих проблем довели матч до перемоги, володіючи м'ячем і організовуючи атаки навіть в останні хвилини зустрічі.

"Русенборг" - "Дніпро" - 0:1

Гол: Селезньов, 80

"Русенборг": Андре Хансен, Эйолфссон, Ск'єлвік, Свенссон, Бйордаль, Сельнес, Мідтше (Йенсен, 71), Конрадссен, Міккельсен, Содерлунд, Елланд (Де Ланлей, 46)

"Дніпро": Бойко, Томечак (Лучкевич, 72), Дуглас, Гуйє, Федецький, Едмар, Матос, Федорчук, Ротань, Селезньов (Гама, 84), Матеус (Чеберячко, 90)

Попередження: Ротань

Читайте також: "Русенборг" - "Дніпро": відео матчу

Таким чином, "Дніпро" набрав чотири очки в групі G і продовжує боротьбу за вихід в плей-офф.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі