Селезньов не зіграє з "Русенборгом" з сімейних причин, Дуглас - через бажання покинути команду

Поділитися
Селезньов не зіграє з "Русенборгом" з сімейних причин, Дуглас - через бажання покинути команду Селезньов з "Русенборгом" не зіграє © ФК Днепр
Відразу кілька лідерів "Дніпра" не допоможуть команді в матчі Ліги Європи.

Завтра, 10 грудня, "Дніпро" в домашніх стінах зіграє з норвезьким "Русенборгом" в рамках шостого туру групового етапу Ліги Європи. Поєдинок буде носити характер товариського, так як обидві команди вже втратили шанси на вихід у наступну стадію турніру.

Головний тренер дніпрян Мирон Маркевич на передматчевій прес-конференції заявив, що на поле точно не вийдуть захисник Дуглас, півзахисник Руслан Ротань і нападники Євген Селезньов і Роман Зозуля.

"У Ротаня травма. Він ще в перерві з "Волинню" попросив заміну, так що точно не зможе зіграти. Зозуля рветься у гру, і це як раз той футболіст, якого нам так не вистачає, але у нього коліно погано реагує на навантаження, навіть при виходах на 15 хвилин, тому я не хочу його використовувати. Не дай Бог щось трапиться. У нього ще є місяць відновитися, і тоді на зборах почне серйозно працювати".

"У Селезньова сімейні проблеми, і його не буде. Дуглас підійшов і сказав, що хоче піти і клуб тут повинен вирішити питання. Тим більше, що у нього теж проблеми з коліном. Але головне, якщо людина хоче піти, то від нього толку мало", - сказав Маркевич.

Нагадаємо, що Маркевич також заявив про рішення керівництва клубу відпустити всіх бажаючих піти футболістів, про що було заявлено на зустрічі, яка проходила без участі тренерського штабу.

Цю інформацію прокоментував захисник команди Артем Федецький:

"Нікого безкоштовно не будуть відпускати. Мабуть, просто журналісти неправильно зрозуміли слова Маркевича. Розмова була. Нам сказали, що гравці, які хочуть покинути клуб, можуть звертатися – керівництво не буде насильно нікого тримати. Нормальна робоча розмова".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі