Селезньов не хоче "нав'язувати себе" "Дніпру"

Поділитися
Селезньов не хоче "нав'язувати себе" "Дніпру" Селезньов обіцяє чесно відпрацювати контракт до кінця © ФК Днепр
Кращий бомбардир дніпропетровського клубу досі не отримав пропозиції продовжити контракт.

Євген Селезньов прокоментував своє майбутнє в дніпропетровському клубі, заявивши, що досі так і не отримав пропозиції продовжити контракт.

"Зі мною ніхто не розмовляв. Контракт закінчується, але ніхто нічого не говорив, а сам я не питаю, потрібен я, чи ні. Я ж не буду нав'язувати себе, мовляв, підпишіть зі мною контракт", - підкреслив Селезньов в коментарі телеканалу "Футбол 1".

"Зараз важливо вийти з групи, гідно дограти той час, який залишився. У мене є контракт, який треба виконувати. Я його чесно і гідно виконаю. Буду намагатися робити все можливе, наскільки вистачить здоров'я і сил. Ніколи не филонив. Віддаю команді все, що є", - сказав нападник.

Також, за словами Селезньова, у нього є пропозиції від інших клубів, а тому вже взимку він може підписати попередню угоду з новою командою.

Читайте також: Селезньов увійшов до трійки найкращих бомбардирів в історії чемпіонатів України

Нинішній контракт Селезньова з "Дніпром" розрахований до літа наступного року. В поточному сезоні форвард є кращим бомбардиром команди - на його рахунку 9 м'ячів в 11 матчах УПЛ. Раніше Мирон Маркевич заявив, що хоче, щоб Селезньов залишився у команді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі