Ще одна невдача українського хокею: збірна України вилетіла в дивізіон 1В

Поділитися
Ще одна невдача українського хокею: збірна України вилетіла в дивізіон 1В Збірна України вилетіла в дивізіон 1В
Виступ української збірної на чемпіонаті світу у Кракові перетворився на суцільне розчарування: жодної перемоги і закономірне пониження в класі.

Збірна України з хокею завершила чемпіонат світу в дивізіоні 1А без єдиної перемоги: у заключному поєдинку, в якому вирішувалася доля останнього місця серед 6 команд, українці програли 1:3 Японії.

Підопічні Олександра Годинюка повністю провалили гру в обороні, і після того, як відкрили рахунок, протягом 6 хвилин тричі дозволили супернику вразити свої ворота. Зрештою, фінальна сирена зафіксувала рахунок 1:3. Автором єдиної шайби став Роман Благой. Додамо, що в першому періоді майже хвилину підопічні Олександра Годинюка діяли в розстановці 5 на 3, але не зуміли реалізувати більшість.

Таким чином, українці залишили дивізіон 1А і вдруге з 2013 року візьмуть участь у змаганнях нижчого за рівнем дивізіону 1В. У сезоні-2012/13 збірна України здобула перемогу на ЧС в Донецьку, повернувшись в групу А першого дивізіону.

Нинішніми ж суперниками "синьо-жовтих" у 2016 році будуть збірні Литви, Естонії, Хорватії, Великобританії та Румунії. Додамо, що для того, щоб повернутися в групу А Україні необхідно виграти майбутній ЧС.

Додамо, що у Кракові перше місце зайняв Казахстан, слідом за ним фінішували угорці, які і складуть компанію казахської збірної на ЧС-2016, який прийматиме Москва і Санкт-Петербург.

Спочатку чемпіонат світу-2015 повинен був прийняти український Донецьк, таке право місто отримало на травневому засіданні виконкому ІІХФ. Однак незабаром стало очевидно, що місце проведення турніру буде змінено. У підсумку, змагання довірили провести Кракову, який програв боротьбу саме Донецьку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі