"Сарагоса" повинна виплатити "Шахтарю" за Матузалема 6,75 млн євро - юрист

Поділитися
"Сарагоса" повинна виплатити "Шахтарю" за Матузалема 6,75 млн євро - юрист Останнім клубом 37-річного Матузалема був "Майамі" © USA Today
"Гірникам" залишилося дочекатися грошей за скандальний трансфер.

Юрист Хуан де Діос Креспо, який представляє інтереси донецького "Шахтаря", розповів, що іспанська "Сарагоса" заплатить "гірникам" по "справі Матузалема" близько 6,75 млн євро.

"Справа закрита. Ми чекаємо початку оплати після визнання банкрутства клубу. Очікується, що "Сарагоса" почне платити з 1 липня 2018 року всім своїм кредиторам. Вони розраховують виплатити борги за 8-10 років.

Борг "Сарагоси" за Матузалема становить близько 13,5 млн євро. За угодою з кредиторами "Сарагоса" заплатить половину боргу. Невелику частину суми вони вже заплатили до початку розгляду справи. Тобто, "Сарагоса" повинна заплатити близько 6,75 млн євро", - заявив юрист.

Нагадаємо, бразильський півзахисник Матузалем перейшов в "Сарагосу" з "Шахтаря" влітку 2007 року, проте донецький клуб назвав трансфер незаконним, так як клуби не підписували договір про трансфер. "Справа Матузалема" розглядалася в Спортивному арбітражному суді в Лозанні, а в 2009 році було прийнято рішення зобов'язати "Сарагосу" і футболіста виплатити українській стороні понад 13,5 мільйонів євро, включаючи суму боргу та пеню за прострочення платежу.

Раніше повідомлялося, що "Шахтар" домагається виплати фінансової компенсації від Зінченка та російської Уфи".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі