Найбільш віковий боксер-чемпіон з Америки перед боєм з росіянином порівняв себе з Україною

Поділитися
Найбільш віковий боксер-чемпіон з Америки перед боєм з росіянином порівняв себе з Україною Бернард Хопкінс напередодні поєдинку з росіянином Ковальовим порівняв себе з Україною © fightnews.com
Бернард Хопкінс побив чимало рекордів у професійному боксі. І тепер йому доведеться зламати опір непереможного росіянина Сергія Ковальова.

Американський боксер-напіважковаговик Бернард Хопкінс, який тричі ставав найстаршим чемпіоном світу, а в 49 років об'єднав два титули IBF і WBA, готується до об'єднавчого поєдинку з володарем пояса WBO росіянином Сергієм Ковальовим.

На одній з традиційних прес-конференцій, що передувало поєдинку він порівняв себе з Україною, яка бореться з Росією. До його напевно підштовхнула не лише національність майбутнього суперника, але і його прізвисько - Krusher (від слова "crush" - трощити).

"Він руйнує людей в рингу. З ним не пожартувати. Це руйнівний російська молот. Але, зараз я - Україна", - заявив Хопкінс, расмешив присутніх у залі, у тому числі і самого Ковальова.

Зазначимо, що Ковальов вже має досвід перемоги над українцями, саме бійцями з України. В 2013 році в жовтні він впевнено розібрався з Ісмаїлом Сіллахом з Маріуполя, який вже давно живе і тренується в США. Того бою передувала традиційна для профі словесна перепалка, і в одній з них Сіллах переборщив, а Ковальов потім, нокаутувавши його в другому раунді, він нагадав це українському боксерові у навіть нецензурній формі.

Додамо, що останній бій Хопкінс провів 19 квітня 2014 року, коли за очками переміг казаха Бейбута Шуменова, завоювавши титул WBA. Ковальов ж відстояв пояс WBO - так само легко, як і в поєдинку з Сіллахом.

Раніше повідомлялося, що українець Олександр Усик проведе перший титульний бій 4 жовтня у Львові. Його суперником буде південноафриканець Даніель Брюер, а на кону стоятиме пояс інтернаціонального чемпіона за версією WBF. Також цього вечора свій прощальний поєдинок проведе екс-чемпіон світу за версією WBA в напівсередній вазі Андрій Котельник. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі