Саленко впевнений, що збірна України без проблем проб'ється на Євро-2016

Поділитися
Саленко впевнений, що збірна України без проблем проб'ється на Євро-2016 Збірна України повинна пробитися на Євро-2016 © Clive Barda / Royal Opera House
8 вересня, збірна України стартує у відбірному турнірі чемпіонату Європи-2016. Українцям протистоятимуть міцні команди, але врешті-решт їх чекає успіх, вважає відомий футбольний експерт.

Збірна України зуміє пробитися у фінальну частину Євро-2016 через сито кваліфікаційного турніру. У цьому впевнений відомий футбольний експерт, колишній нападник "Динамо", а також збірних Росії і України, Олег Саленко.

За словами експерта, українці ще під час кваліфікації ЧС-2014 показали себе конкурентноздатною командою. Тому зараз їм слід спокійно довести почате до кінця.

"Я вважаю, що збірна України - основний претендент на друге місце в групі. Ми нічим не гірше словаків і білорусів, але маємо зіграний колектив і командний дух. Це дуже важливо. У минулому відбірному циклі збірна України знайшла свою гру. Вона завершити те, що почала рік тому. Головне, щоб ми не втрачали очки в матчах з аутсайдерами групи", - цитує Саленко газета "Експрес".

Нагадаємо, що українці будуть боротися за вихід на чемпіонат Європи 2016 року зі збірними Іспанії, Білорусі, Македонії, Словаччини і Люксембургу.

Згідно з регламентом у фінальну частину Євро-2016, у якому вперше в історії зіграє 24 збірних, проб'ються дві збірні з кожної підгрупи. До них приєднається збірна, яка посіла третє місце з кращими показниками з усіх дев'яти підгруп. Решта вісім команд, що зайняли треті місця, розіграють чотири залишилися путівки в двох матчах плей-офф.

Додамо, що раніше головний тренер збірної Михайло Фоменко зазначив, що головні конкуренти його команди у боротьбі за путівку на чемпіонат Європи - це по суті всі суперники, крім Іспанії та Люксембургу. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі