Сачко впевнений, що "Ворскла" повинна була проходити хорватів

Поділитися
Сачко впевнений, що "Ворскла" повинна була проходити хорватів Сачку не вистачає футболістів © ФК Ворскла
Тренер полтавчан прокоментував невдачу в Лізі Європи.

"Ворскла" покинула Лігу Європи на стадії третього кваліфікаційного раунду. Полтавчани у матчі проти хорватської "Локомотиви" вдома поступилися з рахунком 2:3 (перший матч - 0:0).

"Ми були готові до гри, суперник був по зубах, ми його знали і розуміли, як потрібно грати. Треба було і на виїзді бути сміливішими, і вдома не пропускати на перших хвилинах, забивати пенальті. Ці переломні моменти і вплинули. Порівняно з минулим роком у нас змінилося майже півкоманди. Пішли ключові гравці, прийшли нові. Є дефіцит нападників, не вистачає захисника. На жаль, такі реалії і можливості. Є питання по комплектації і обладнанню футболістів", - сказав наставник української команди Василь Сачко.

"Завдання нами не виконано. Цю команду ми повинні були проходити. У нас є можливості, але вони обмежені. Щоб виступати в Лізі Європи, потрібна більш довга лавка, конкуренція, більше хороших нападників, захисників. Не краща гра у Хльобаса, не проявив себе і Юра Коломоєць, ми чекаємо від них більшого. Гравці багато рухалися, багато набігали, але бігати і грати - це різне. Коли не чіпляються попереду - не йде гра, важко, коли не підбирають м'ячі... Кобахідзе один в один обіграв - все зовсім інакше, але нам не вистачало мозкового центру, не вистачало активності від крайніх захисників".

Головний тренер хорватів Томіслав Івкович підкреслив, що українцям не вистачало концентрації:

"Перед грою ми говорили що не здаємось і не піднімаємо руки вгору. Ми сьогодні зіграли тактично дисципліновано, і це принесло нам результат. У цьому відмінність нашої сьогоднішньої гри. На мою думку, те, що я побачив сьогодні - футболісти "Ворскли" не були готові психологічно до цієї гри. Вони грали так, ніби у них в голові було щось інше, якісь проблеми, які заважали їм сьогодні грати".

"Гравцям "Ворскли" я хочу подякувати за чесну гру. Хочу подякувати всім причетним за вашу гостинність. Подякувати вболівальникам за оплески. Я побачив, що українці - дуже щаслива нація".

Нагадаємо, турнір також покинула "Олександрія", поступившись хорватському "Хайдуку".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі