Сабо вважає, що український чемпіонат треба рятувати

Поділитися
Сабо вважає, що український чемпіонат треба рятувати Сабо добре знайома ситуація в українському футболі © detskiymir.vn.ua
Колишній наставник київського "Динамо" і збірної України розкритикував нинішнє керівництво Федерації футболу України.

Йожеф Сабо, колишній наставник "Динамо" і збірної України, а нині футбольний експерт, вважає, що у Федерації футболу України працюють некомпетентні фахівці, через яких приймають дивні рішення.

"Український футбол погано пахне. Його окупували гнилі та сумнівні функціонери, які приймають багато дивних рішень", - зазначив Сабо.

За його словами, процес зняття з чемпіонату збанкрутілого київського "Арсеналу" надто затягнувся. Сабо вважає, що вирішити питання щодо перерахунку очок у турнірній таблиці можна було набагато раніше, адже те, що київська команда не зможе взяти участь у чемпіонаті Прем'єр-ліги, було відомо ще наприкінці жовтня.

"Треба обов'язково і терміново скликати виконком ФФУ та рятувати чемпіонат. Починати треба з функціонерів. Будуть совісні функціонери - чіткий і справедливий регламент", - підсумував фахівець.

Зауважимо, що ряд фахівців раніше звертав увагу на те, що при новому керівництві у ФФУ протягом трохи більше року з футбольної карти України зникли як мінімум три професійних клуби - "Оболонь", "Кривбас" і "Арсенал".

Нагадаємо, 4 грудня турнірна таблиця чемпіонату України набуде остаточного зовнішнього вигляду перед виходом команд на зимову перерву: буде дограно матч 12-го туру "Дніпро" - "Металіст", а також у Прем'єр-лізі внесуть корективи у кількість набраних очок через зняття з турніру "Арсеналу". !zn

Читайте також:

Прем'єр-лігу України можуть скоротити до 12 команд

В Україні зменшилася кількість уболівальників, які бажають об'єднати футбольний чемпіонат з російським

Луческу впевнений, що банкрутство клубів Прем'єр-ліги сприяє ідеї об'єднаного чемпіонату

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі