Ряд країн вимагає повного відсторонення Росії від Олімпіади

Поділитися
Ряд країн вимагає повного відсторонення Росії від Олімпіади Росія може отримати повну заборону на поїздку в Бразилію © metronieuws.nl
Десять країн мають намір домогтися виключення всіх російських спортсменів.

Антидопінгові агентства мінімум десяти країн мають намір звернутися в Міжнародний олімпійський комітет з вимогою усунути всю збірну Росії від Олімпіади-2016 в Ріо-де-Жанейро. Про це повідомило видання The New York Times.

Проти участі Росії на Іграх готові виступити США, Канада, Іспанія, Швейцарія, Німеччина, Японія, а також ще кілька країн. Всього під петицією для її розгляду повинні підписатися 20 об'єднань спортсменів з різних країн.

Наголошується, що ініціатором звернення до МОК став керівник Інституту національних антидопінгових організацій Джозеф де Пенсье. Чиновник зазначив у листі, що розслідування Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) підтвердило махінації в Сочі з допінгом на державному рівні.

Очікується, що доповідь WADA буде оприлюднена в Торонто 18 липня на спеціальній прес-конференції.

Нагадаємо, раніше було прийнято рішення заборонити збірної Росії з легкої атлетики виступати на Іграх, а виняток було зроблено лише для стрибунки у довжину Дар'ї Клішиної.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі