Рою Джонсу-молодшому заборонений в'їзд в Україну

Поділитися
Рою Джонсу-молодшому заборонений в'їзд в Україну Рою Джонсу-молодшому заборонений в'їзд в Україну © tvc.ru
Легендарний боксер, який прийняв російське громадянство, потрапив у чорний список осіб, що створюють загрозу національній безпеці України.

Міністерство культури України на підставі подання СБУ та виконання вимог закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України" склало "чорний список", в який увійшли 83 людини, яким заборонений в'їзд на територію України.

У списку опинилися два спортсмена - борець змішаного стилю і один з керівників харківського спортивного клубу "Оплот" Олексій Олійник і американська легенда боксу Рой Джонс-молодший. Екс-чемпіон світу в чотирьох вагових категоріях переїхав в Росію і змінив громадянство.

Варто відзначити, що наприкінці минулого року уродженець Харкова Олійник вийшов на бій у США, одягнувши футболку із зображенням президента Росії Володимира Путіна.

46-річний Рой Джонс-молодший (62-9, 45 КО) провів перший поєдинок після прийняття російського громадянства 12-го жовтня в Москві, коли був відправлений у глибокий нокаут британцем Енцо Маккарінеллі (41-7, 33 КО) в четвертому раунді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі