Ротань зрівнявся з Шовковським за кількістю матчів за збірну

Поділитися
Ротань зрівнявся з Шовковським за кількістю матчів за збірну Ротаню залишилося провести 6 матчів до показника Гусєва © XSport.ua
Півзахисник увійшов у п'ятірку головних "довгожителів" головної команди країни.

Збірна України в Харкові провела товариський поєдинок проти збірної Сербії. Українці здобули перемогу, забивши по голу в кожному з таймів.

Півзахисник "Дніпра" Руслан Ротань провів на полі весь другий тайм, а минулий матч став вже 92-м для ветерана у футболці національної збірної. Аналогічна кількість поєдинків на міжнародному рівні у воротаря київського "Динамо" Олександра Шовковського.

Ротаня і Шовковського випереджають лише три футболісти - Анатолій Тимощук (144 матчі), Андрій Шевченко (111 матчів) та Олег Гусєв (98 матчів). Лідер "Дніпра" дебютував за збірну України в товариському матчі проти Туреччини (0:0), який відбувся 12 лютого 2003 року. З того часу півзахисник забив 8 голів.

Читайте також: Шевченко задоволений тим, як збірна завершила рік

Варто відзначити, що збірна України завершує поточний рік під керівництвом головного тренера Андрія Шевченка без поразок: 3 перемоги і 2 нічиї.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі