Ротань розповів про сильні сторони майбутніх суперників збірної України

Поділитися
Ротань розповів про сильні сторони майбутніх суперників збірної України Руслан Ротань вважає Білорусь і Македонію командами з характером © Clive Barda / Royal Opera House
9 жовтня збірна України зіграє з Білоруссю, а через чотири дні з Македонією. Результати обох матчів можуть серйозно вплинути на шанси українців у подальшій боротьбі за путівку н Євро-2016.

Провідний півзахисник збірної України Руслан Ротань розповів про сильні сторони майбутніх суперників збірної України у відбірковому турніру Євро-2016.

За словами Ротаня збірні Білорусі та Македонії, з якими українці зіграють 9 і 12 жовтня відповідно, об'єднує слов'янський характер і те, що команди будуть боротися до кінця.

"Збірна Білорусі - міцна, бойовита команда, яка буде битися на футбольному полі. Слов'яни, одним словом. Для нас це не загадка Те ж саме, напевно, можна сказати і про збірну Македонії", - зазначив Ротань.

"Крім того, Білорусь буде грати при своїх уболівальниках. Нам треба бути готовими до цього, вийти і показати дуже хорошу гру. Зіграти на результат, щоб потім був відповідний настрій на матч із Македонією. В обох цих матчах ми повинні здобути три очки", - вважає лідер української збірної.

Нагадаємо, з Білоруссю українці зіграють 9 жовтня в Борисові, а за три дні у Львові візьмуть Македонію.

В найближчому турі, крім україно-білоруського протистояння в групі З відбудуться зустрічі Македонії і Люксембургу, а також Словаччини та Іспанії.

Відзначимо, що головний тренер збірної України Михайло Фоменко напередодні заявив, що в майбутньому протистоянні його команді буде складніше, ніж Білорусі. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі