Ротань поки тренується з "Дніпром"

Поділитися
Ротань поки тренується з "Дніпром" "Дніпро" дав Ротаню можливість визначитися з майбутнім © ФК Днепр
Півзахисник ще не визначився з місцем продовження своєї кар'єри.

Руслан Ротань готується до нового сезону з "Дніпром". Однак чи буде український півзахисник виступати за команду в наступному сезоні - поки невідомо.

"Чи залишиться Ротань в "Дніпрі"? Мені складно сказати. Це запитання краще переадресувати Руслану. Знаю, що він вже кілька днів тренується на базі разом з командою. Але які в нього плани - не знаю. Напевно, багато людей черпають інформацію з інтернету про те, що він веде переговори з різними клубами. Чесно кажучи, я не намагався розмовляти з ним на цю тему. Тому про місце продовження кар'єри Ротаня потрібно говорити безпосередньо з ним. Але якщо він хоче продовжити кар'єру в "Дніпрі", ми будемо тільки раді.

Яку позицію зараз клуб займає по відношенню до майбутнього Ротаня? На даний момент ми зайняли нейтральну позицію і Руслану дали можливість самостійно визначитися зі своїм майбутнім", - сказав гендиректор "Дніпра" Андрій Стеценко в коментарі телеканалу "Футбол 1".

Нагадаємо, повідомлялося, що Ротань може повернутися в "Дніпро", якщо клуб почне погашати борги по зарплаті.

Читайте також: Ротань не включений в заявку "Дніпра" на сезон

Раніше ФФУ скоротила дискваліфікацію Ротаня, а також Зозулі з шести до трьох місяців. Таким чином, Ротань зможе повернутися на поле вже 15 серпня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі