Ротань очолив молодіжну збірну України з футболу

Поділитися
Ротань очолив молодіжну збірну України з футболу Ротань був помічником Шевчука в "Олімпіку" © ФК Олімпік
Збірна отримала нового наставника.

Екс-гравець "Динамо" і "Дніпра" Руслан Ротань призначений головним тренером збірної України U-21, повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Таке рішення було прийнято на засіданні Виконавчого комітету федерації за пропозицією Комітету національних збірних команд

"Очолити молодіжну збірну України - для мене велика честь. В моїй ігровій кар'єрі збірна завжди була особливою командою, і її кольору я завжди захищав з гордістю. Постараюся виправдати таку довіру і в якості тренера і нікого не підвести - особливо всіх наших уболівальників. Розумію, яка відповідальність лягає на мої плечі, але я до цього готовий", - повідомив Ротань.

Нагадаємо, на початку жовтня екс-гравець "Шахтаря" В'ячеслав Шевчук очолив донецький "Олімпік", а Руслан Ротань увійшов до тренерського штабу команди.

Попереднім наставником молодіжної збірної України Олександр Головко. Під керівництвом Головка молодіжна команда "синьо-жовтих" посіла третє місце у відборі на чемпіонат Європи-2019, пропустивши вперед команди Англії та Нідерландів.

Раніше повідомлялося про те, що екс-футболіст і тренер "Динамо" може очолити "Чорноморець".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі