Ротань і інші гравці "Дніпра" готові піти з команди

Відео
Поділитися
Ротань і інші гравці "Дніпра" готові піти з команди Ротань має намір піти з "Дніпра" © ФК Днепр
Футболісти та головний тренер дніпропетровського клубу поділилися думками щодо майбутнього команди після виключення з єврокубків.

На початку квітня стало відомо, що "Дніпро" відсторонений від єврокубків на один сезон через заборгованість перед колишніми працівниками клубу.

Така ситуація погіршила перспективи команди, яку влітку можуть покинути не тільки лідери, а й головний тренер Мирон Маркевич.

"Зараз обговорюється тема мого відходу і прихід іншого тренера, але справа не в цьому. Тут взагалі потрібна конкретика щодо стратегії клубу. "Дніпро" - один з кращих клубів України, далеко не останній в Європі, тому хотілося б розуміти, в якому напрямку клуб збирається розвиватися. У багатьох футболістів закінчуються контракти, тому потрібна ясність", - сказав Маркевич в ефірі програми "Профутбол".

Намір покинути команду висловив капітан Руслан Ротань:

"Думаю, що наша співпраця підходить до кінця. Як буде далі - не знаю. Ситуацію повинен коментувати власник клубу, який може відповісти на всі питання і розповісти всю правду. Діалогів ніяких немає, ніхто нічого не знає. Якщо раніше було якесь спілкування, то зараз достукатися і додзвонитися нікуди неможливо".

"Що мені робити? Нічого, клуб не платить, але це залежить не від мене. Мені подобається грати в команді, яка виступає в Лізі Європи, адже це престижний турнір. Подивимося, як все складеться. Майбутнє? Нічого не знаю, має намір поговорити з генеральним директором та уточнити плани на майбутнє. Я хотів би залишитися в "Дніпрі", але варіант грати безкоштовно не розглядаю", - заявив бразилець Лео Матос.

Читайте також: "Дніпро" здобув вольову перемогу над "Зорею"

Нагадаємо, після 21-го туру "Дніпро" займає четверте місце в українській Прем'єр-лізі, відстаючи від луганської "Зорі" на одне очко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі