Ротань грає за "Дніпро" безкоштовно

Поділитися
Ротань грає за "Дніпро" безкоштовно Ротань влітку підписав з "Дніпром" новий контракт © sport-xl.org
Півзахисник сподівається, що дніпровський клуб повернеться на високий рівень.

Руслан Ротань заявив, що на даний момент грає за "Дніпро" безкоштовно, але не знає, чи буде закінчувати кар'єру в Дніпрі.

"Чи збираюся завершити кар'єру в "Дніпрі"? Ви знаєте, які для "Дніпра" настали часи, і відповідати, поклавши руку на серце, що збираюся... Краще такими словами не розкидатися. "Дніпро" - моя рідна команда. Я віддав їй багато років, сили і здоров'я. Від того, що відбувається, моє серце болить і плаче. Але треба терпіти! Були у "Дніпра" хороші часи, тепер настали погані. Важко, але нічого страшного. Через все в житті треба пройти. Нікому легко не буває.

Я мрію, щоб ми повернулися на високий рівень. Якщо з економікою в Україні все буде добре, думаю, кращі часи настануть і для "Дніпра". З цією надією я живу. А просити президента, щоб він від нас не відвертався, напевно, неправильно. Йому важко. Чим може, тим допомагає команді", - сказав Ротань в інтерв'ю журналу "Футбол".

"Я розумію, що у "Дніпра" борги величезні. Просто "Дніпро" - не порожній звук для мене. Якщо треба пограти якийсь час безкоштовно, я пограю, що зараз і роблю. Я сподіваюся, що на дніпровській вулиці все буде добре", - також зазначив півзахисник.

Читайте також: Ротань встановив рекорд за кількістю матчів за "Дніпро"

Нагадаємо, Ротань виступає за "Дніпро" з 2008 року. Влітку півзахисник міг опинитися в одному з іноземних клубів, але в підсумку повернувся у "Дніпро", підписавши з клубом новий контракт.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі