Ротань близький до переходу в "Хапоель"

Поділитися
Ротань близький до переходу в "Хапоель" Ротань може опинитися в Ізраїлі © sport-xl.org
Капітан "Дніпра" може покинути Україну.

Півзахисник "Дніпра" і збірної України Руслан Ротань найближчим часом може підписати контракт з "Хапоелем" з Тель-Авіва. Про це повідомив портал One.co.il.

За даними джерела, 34-річний футболіст зустрівся з головним тренером ізраїльської команди Елі Гутманом і готовий підписати контракт на два роки. При цьому футболіст дістанеться "Хапоелю" безкоштовно, так як його контракт з "Дніпром" завершився.

Раніше сам Ротань заявляв, що готовий залишитися в "Дніпрі", проте через фінансові проблеми дніпряни значно скорочують фінансування, в результаті чого команду вже покинув тренерський штаб Мирона Маркевича, а також більшість лідерів. Крім того, Федерація футболу дискваліфікувала Ротаня на півроку за бійку після матчу Кубка України проти "Зорі".

Ротань виступав за "Дніпро" з 1998-го по 2005-й рік, після чого перейшов в київське "Динамо", але в 2008-му році знову повернувся в Дніпро. Також в активі футболіста 85 матчів та 7 голів у складі збірної України.

Нагадаємо, головним тренером "Дніпра" після відставки Маркевича став Дмитро Михайленко, а перед командою стоїть завдання не вилетіти з Прем'єр-ліги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі