"Російський Витязь" Повєткін вважає, що Кличко переніс бій з Пулєвим через страх

Поділитися
"Російський Витязь" Повєткін вважає, що Кличко переніс бій з Пулєвим через страх Олександр Повєткін вважає, що в бою з Володимиром Кличко вибрав неправильну тактику © tacopshq.com
Повєткін не вірить, що травма українського боксера була реальною причиною перенесення поєдинку з болгарином Кульовим на більш пізній термін. Просто Кличко розуміє, що йому буде протистояти по-справжньому сильний боєць, вважає росіянин.

Російський боксер Олександр Повєткін, який був переможений Володимиром Кличком 5 жовтня 2013 року в Москві, скептично поставився до його недавньої травми, яка стала причиною перенесення обов'язкового захисту титулу Кличка за версією IBF проти болгарина Кубрата Пулєва.

"Російський Витязь" передбачає, що Кличко просто боїться виходити в ринг проти сильного бійця Пулєва, та шукає можливі варіанти, щоб виграти час.

"Я посміхнувся, коли дізнався про те, що бій не відбудеться. Думаю, це ні для кого не стало сюрпризом. Чому не був скасований бій з тим же Липаи (попереднім суперником Кличка - прим. авт.), який випадково отримав шанс і був знищений за п'ять раундів? З такими бійцями, як я і Пулєв битися непросто. Я програв Володимиру з-за неправильно обраної тактики. Болгарин розумний боксер, він навряд чи повторить мою помилку", - цитує Повєткіна болгарські ЗМІ.

Нагадаємо, що бій між Кличком і Кульовим спочатку був запланований на 6 вересня, однак після того, як Кличко отримав травму м'яза лівої руки, був перенесений на 15 листопада.

Додамо, що Повєткін після поразки від українського чемпіона неодноразово намагався підняти тему реваншу, проте спочатку Кличка стверджував, що не розглядає варіанти повторного поєдинку, а потім сказав, що може дати шанс росіянину, але тільки з однією умовою - бій повинен відбутися в Києві.

Нагадаємо, в останнє Володимир Кличко виходив у ринг 26 квітня, коли в німецькому Оберхаузені в п'ятому раунді відправив у нокаут австралійця Алекса Липаив рамках обов'язкового захисту титулу WBO.

Також слід зазначити, що для українця бій з Кульовим стане вже 66-м у професійній кар'єрі. На його рахунку 62 перемоги (52 нокатуом) і три поразки. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі