Російський тренер "Донбасу" впевнений, що про виключення українців з КХЛ не йдеться

Поділитися
Російський тренер "Донбасу" впевнений, що про виключення українців з КХЛ не йдеться © hcdonbass.com
Андрій Назаров, як і президент донеччан Борис Колесніков вважає, що незабаром в Україні та Донбасі всі протистояння вирішаться політичним шляхом.

Головний тренер єдиного представника України в КХЛ російський фахівець Андрій Назаров впевнений, що "Донбас" продовжить виступи в Лізі, незважаючи на політичну нестабільність в регіоні.

Нагадаємо, що напередодні президент Континентальної хокейної ліги Олександр Медведєв висловив стурбованість політичною ситуацією в Україні, яка, на його погляд, може завадити командам приїжджати в Донецьк на виїзні поєдинки майбутнього чемпіонату.

Втім, президент "Донбасу" заперечив Медведєву утвеждением, що після обрання президента України ситуація обязательног стабілізується.

Того ж думки дотримується і Назаров, який крім донецької команди очолює і збірну України.

"Для мене слова президента КХЛ не стали несподіванкою, але ми сподіваємося, що ситуація нормалізується. У клубі все оптимістично налаштовані і впевнені, що новий сезон ХК " Донбас " почне у КХЛ і домашні матчі буде проводити виключно в Донецьку. Про вихід зі складу КХЛ і мови йти не може. Ніяких офіційних документів про виключення з КХЛ ми не отримували. Ми розраховуємо на вирішення ситуації на сході України політичними методами. У Донецьку все має заспокоїтися", - сказав наставник донецької команди.

Нагадаємо, що в новому сезоні в КХЛ візьме участь 31 команда з 29 міст Росії, Білорусі, Казахстану, України, Латвії, Словаччини, Хорватії, Чехії і Фінляндії. Планується, що сезон стартує на початку вересня, а вже в кінці травня-початку червня буде відомий остаточний календар нового першості.

Донецький "Донбас" в чемпіонаті-2013/14 досяг історичного успіху, дійшовши до другого раунду плей-офф Кубка Гагаріна, де поступився майбутньому фіналісту турніру празькому "Леву". !zn

Читайте також:

Тренер "Донбасу" спростував інформацію про заборгованість по зарплаті клубі

Тренер збірної Латвії запропонував назвати одну з вулиць Мінська в честь арбітра, засудившего його команду

Найкраща команда регулярки НХЛ вибула з боротьби за Кубок Стенлі

Українські хокеїсти завершили чемпіонат світу розгромом збірної Кореї (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі