Російський коментатор спростував повернення Володимира Кличка в бокс

Поділитися
Російський коментатор спростував повернення Володимира Кличка в бокс Останній бій Володимир провів у 2017 році © podrobnosti.ua
Українця не варто очікувати в ринзі.

Відомий російський коментатор Григорій Стангріт в інтерв'ю Luckypunch.net спростував інформацію про можливе повернення Володимира Кличка (64-5, 53 KO) в бокс.

"Ось ця інформація про можливе повернення Володимира Кличка, якому DAZN пропонували то 30 мільйонів, то 40 мільйонів, однак наскільки я розумію, що у Володимира немає бажання повертатися зараз в бокс, не те, що зараз, а взагалі. Я думаю, що це робиться для піару, щоб все це потрапило в заголовки і робило піар самій платформі", - повідомив Стангріт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що стримінгова платформа DAZN запропонувала Володимиру Кличку контракт у розмірі 40 мільйонів доларів за повернення на ринг. За контрактом Кличко повинен провести три поєдинки.

Перший бій – в Німеччині проти суперника, який входить в топ-10 світового рейтингу. Другий і третій – у Лондоні на стадіоні "Уемблі" з британцями Ентоні Джошуа і Тайсоном Ф'юрі.

Крім гарантованих 40 мільйонів за контрактом, Кличко буде отримувати відсоток відрахувань з доходів за телеправа у другому і третьому поєдинках.

Раніше стало відомо про те, що 47-річний екс-чемпіон світу заявив про пропозицію бою з Володимиром Кличком.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі