Російський боксер Ковальов не хоче битися з українцем Гвоздиком

Поділитися
Російський боксер Ковальов не хоче битися з українцем Гвоздиком Ковальов має намір об'єднати чемпіонські пояси в своїй ваговій категорії © Instagram
Спортсмени є хорошими товаришами.

Чемпіон світу в напівважкій вазі за версією WBO Сергій Ковальов (33-3-1, 28 КО) не хотів би зустрітися в рингу з українцем Олександром Гвоздиком (16-0, 13 КО), який є володарем титулу WBC.

"Не хотілося б, звичайно. Ми хороші товариші. Тим більше, Саня тільки став чемпіоном. І, напевно, він теж не хоче зайвий раз ризикувати. Йому теж хочеться заробити грошей. З поясом бої продаються набагато дорожче. Тим більше, ми в одного менеджера, а є й інші чемпіони, бої з якими були б цікаві всім", - повідомив Ковальов.

Нагадаємо, після перемоги над Елейдром Альваресом Ковальов заявив про намір об'єднати чемпіонські пояси в своїй ваговій категорії. Ковальов переміг Альвареса одноголосним рішенням суддів.

2 грудня 2018 року Олександр Гвоздик став володарем титулу WBC, нокаутувавши Адоніса Стівенсона в 11-му раунді їх чемпіонського поєдинку, після чого канадець був доставлений в лікарню і введений в стан штучної коми. Перший захист титулу Гвоздик проведе 30 березня у Філадельфії.

Раніше повідомлялося про те, що на титульний поєдинок із Гвоздиком претендують дев'ять боксерів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі