Російський баскетбольний клуб не буде продовжувати контракт з українським центровим

Поділитися
Російський баскетбольний клуб не буде продовжувати контракт з українським центровим Кравцов не зміг закріпитися в ЦСКА © ПБК ЦСКА
В'ячеслав Кравцов підписував з ЦСКА короткострокову угоду.

Московський ЦСКА не планує продовжувати контракт з В'ячеславом Кравцовим. Про це у своєму "Твіттері" повідомляє оглядач авторитетного порталу eurobasket.com Девід Пік.

Угода з українським центровим, яку було укладено в жовтні, закінчується в кінці нинішнього року. ЦСКА брав Кравцова на заміну травмованому Джоелю Фріленду, який вже вилікував пошкодження. В контракті з українцем був пункт про можливе продовження угоди або розірвання в будь-який момент.

У нинішньому сезоні баскетболіст провів 2 матчі в регулярному чемпіонаті Єдиної ліги ВТБ, в середньому за гру набираючи 3 очки і роблячи 3,5 підбирання. Також на рахунку Кравцова 7 поєдинків у Євролізі, де його середні показники склали 3,4 очка, 1,6 підбирання і 0,3 передачі.

Читайте також: Український центровий знову спробує пробитися в НБА

Нагадаємо, Кравцов відмовився виступати за збірну України на Євробаскеті-2015, мотивуючи це невизначеністю з працевлаштуванням.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі