Російські хокеїсти обіграли збірну ОАЕ з рахунком 60:0, забиваючи по одній шайбі на хвилину

Поділитися
Російські хокеїсти обіграли збірну ОАЕ з рахунком 60:0, забиваючи по одній шайбі на хвилину © silverlions.ru
Юніорська команда з Росії встановила цікаве статистичне досягнення.

Один із матчів міжнародного юніорського хокейного турніру за Кубок президента Туркменістану завершився з рахунком 60:0: так команда із Санкт-Петербурга "Срібні леви-95" здолала збірну Об'єднаних Арабських Еміратів, повідомляє офіційний сайт російського клубу.

В останній грі групового етапу пітерські юніори встановили дивовижне статистичне досягнення, забиваючи в середньому по одній шайбі на хвилину.

Як зазначає РИА "Новости", міжнародний турнір за Кубок президента Туркменістану (призовий фонд 35 тисяч доларів США!) проводиться вперше. І хоча сніг у Туркменістані випадає 2-3 рази за зиму і тримається не більше 2-3 діб, екзотичні для туркменів зимові види спорту користуються в країні великою популярністю. Президент Гурбангули Бердимухамедов поставив перед урядом завдання розвивати в спекотному Туркменістані хокей, фігурне катання. Зокрема, в 2011 році в Ашхбаде був відкритий льодовий палац місткістю трибун на 10 000 місць.

За статистикою Міжнародної федерації хокею (IIHF), найбільший рахунок в історії офіційний хокейних змагань був зафіксований в 1998 році в матчі юнацького чемпіонату країн Азії та Океанії: збірна Південної Кореї розгромила команду Таїланду з результатом 92:0.

Зазначимо, що в 1992 році національна збірна України на чемпіонаті світу в групі С (третьому за силою дивізіоні) здолала збірну Бельгії 37:2. Цей поєдинок став найрезультативнішою перемогою нашої збірної.!zn

Читайте також:

У США гігантський кондор ледь не зірвав хокейний матч

"Піттсбург" спокушає Євгена Малкіна 100-мільйонним контрактом

Українець Олексій Понікаровський повертається ву "Нью Джерсі", сума контракту тримається в секреті

"Людина-павук" підкорив кубинський хмарочос

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі